top of page

Toiminta

Women4Cyber Finland on voittoa tavoittelematon yhdistys, missionaan tukea naisia Suomessa työllistymään kyberturvallisuuden alalle, lisäten näin monimuotoisuutta sekä tasata olemassa olevaa sukupuolijakaumaa. Women4Cyber Finland edustaa virallisesti Suomea toimien yhtenä kahdestakymmenestä, Euroopan tasolla toimivasta jaostosta
 
Otamme kantaa yhteiskunnallisiin keskusteluihin, järjestämme tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia, tarjoamme tukea ja jaamme ajankohtaista tietoa tehden yhteistyötä kannattajajäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Hallitus 2021-2023


Noora Hammarperustaja ja hallituksen puheenjohtaja, Linda Milvi; hallituksen varapuheenjohtaja & sihteeri, Marjanah Sadiq; hallituksen jäsen & talous, Laura Kankaala; hallituksen jäsen, Lotta Sandroos; hallituksen jäsen, Riku Juurikko; hallituksen jäsen, Mikko Karikytö; hallituksen jäsen, Antti Savolainen; hallituksen jäsen

Hallituksen toiminta

Hallituksen rooli on katsoa, että tekeminen pohjautuu asetettuihin tavoitteisiin. Hallituksen jäsenistä perustajalla ja hallituksen puheenjohtajalla on aktiivisin ja vastuullisin rooli yhdistyksen toiminnassa. Hän myös raportoi kansallisen jaoston tekemisistä eteenpäin katto-organisaatiolle.
Our Mission

Missiomme

Jakaa ja ylläpitää tietoa, olla tukena ja opastaa, tunnustaa, edistää ja luoda yhteisöllisyyttä tekemisen kautta.

W4CFI

Visiomme

Monimuotoisempi ja inklusiivisempi kyberala Suomessa, jossa jokaisella on mahdollisuus luoda ura omia vahvuuksiaan hyödyntäen.

bottom of page