Toiminta

Women4Cyber Finland perustettiin heinäkuussa 2021 puhtaasta tahdosta tukea naisia työllistymään alalle lisäten näin monimuotoisuutta tasaten olemassa olevaa sukupuolijakaumaa.
 
Olemme Women4Cyber Foundationin virallinen maajaosto,  joka sai alkunsa ECSO'n (European Cyber Security Organisation) hankkeesta tavoitteenaan lisätä naisten osuutta kyber- ja tietoturva-alan tehtävissä. Otamme kantaa yhteiskunnallisiin keskusteluihin, järjestämme tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia, tarjoamme tukea ja jaamme ajankohtaista tietoa tehden yhteistyötä kannattajajäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

  • Instagram
  • LinkedIn

Hallitus 2021-2023


Noora Hammarperustaja ja hallituksen puheenjohtaja, Linda Milvi; hallituksen varapuheenjohtaja & sihteeri, Marjanah Sadiq; hallituksen jäsen & talous, Laura Kankaala; hallituksen jäsen, Lotta Sandroos; hallituksen jäsen, Riku Juurikko; hallituksen jäsen, Mikko Karikytö; hallituksen jäsen, Antti Savolainen; hallituksen jäsen

Hallituksen toiminta

Hallituksen rooli on katsoa, että tekeminen pohjautuu asetettuihin tavoitteisiin. Hallituksen jäsenistä perustajalla ja hallituksen puheenjohtajalla on aktiivisin ja vastuullisin rooli yhdistyksen toiminnassa. Hän myös raportoi kansallisen jaoston tekemisistä eteenpäin katto-organisaatiolle.
 

Missiomme

Jakaa ja ylläpitää tietoa, olla tukena ja opastaa, tunnustaa, edistää ja luoda yhteisöllisyyttä tekemisen kautta.

W4CFI

Visiomme

Monimuotoisempi ja inklusiivisempi kyberala Suomessa, jossa jokaisella on mahdollisuus luoda ura omia vahvuuksiaan hyödyntäen.