• Puheenjohtajan kynästä

Women4Cyber Finland on täällä!

Tammikuu on alkanut ja se tarkoittaa sitä, että on aika virallisesti käynnistää Women4Cyber Finlandin toiminta!


Saimme vuodelle 2022 mukaan yhteensä 13 kannattajajäsentä ja yhteistyökumppania; löydät heidät kaikki täältä. Tarkoitus on yhteistyössä pitkin vuotta toteuttaa erilaisia aktiviteetteja, tavoitteena mm. madaltaa kynnystä niin alan ymmärryksen suhteen kuin sille siirtymisen tiimoilta. Toivomme toiminnastamme syntyvien aktiviteettien olevan hyödyksi monelle, avaten näin ovia uusiin haasteisiin, oivalluksiin ja mahdollisuuksiin.


Toimintamme sujuvuuden takaamiseksi käynnistimme loppuvuonna 2021 vapaaehtoistoiminnan saaden alkavalle vuodelle mukaan 12 toiminnastamme kiinnostunutta henkilöä. Kyseiset henkilöt ovat tärkeä osa toimintaamme ja he tulevatkin toimimaan tiiviissä yhteistyössä mm. kannattajajäsentemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. On sanomattakin selvää, että yhdessä saamme aikaan enemmän.


Me tarvitsemme alalla lisää näkyviä naisroolimalleja, jotta voimme samaistua, rohkaistua ja varmistua; tuntea olevamme kykeneväisiä. Näillä tarinoilla on merkitystä oman elämänsä suuntaa ja tulevaisuuttaan ylipäätään pohtiville. Tästä inspiroituneena aloitamme helmikuussa julkaisemaan sivuillamme ”Kuukauden Roolimalli” -nimellä kulkevaa haastattelusarjaa, jota varten olemme haastatelleet naisia, jotka toiminnallaan ja omilla uratarinoillaan rohkaisevat meitä muita.


Toivotaan, että vuodesta 2022 tulee parempi, kuin mitä edeltäjänsä oli. Toivotaan, että siitä tulee kaikin puolin huikea.


Noora Hammar aka H4mNo


Women4Cyber Finland ry:n perustaja & hallituksen puheenjohtaja