top of page

Päivitimme kotisivumme!

Lisäksi ajattelimme, josko kenties sinä tunnet naisen, joka toiminnallaan inspiroi muita?


Mikäli näin on, kerrothan siitä meille! Valittu henkilö haastatellaan osana Kuukauden Roolimalli -juttusarjaa ja haastattelu julkaistaan sivuillamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Jatkossa juttusarjaan voi kuka tahansa ehdottaa inspiroivaa naista. Me tarvitsemme alalla lisää näkyviä naisroolimalleja, jotta voimme samaistua, rohkaistua ja varmistua.


Haku kannattajajäseneksi ja yhteistyökumppaniksi sulkeutuu 30.11.


W4CFI hallitus kokoontuu valitsemaan vuoden 2023 kannattajajäsenet ja yhteistyökumppanit joulukuun aikana. Tiedotamme tästä kaikille hakijoille erikseen. Vuoden 2023 kannattajajäsenet ja yhteistyökumppanit julkistetaan tammikuussa ja lisäksi he kukin tulevat saamaan yhteistyöohjeistuksen, jotta ensi vuoden yhteistyö sujuisi mahdollisimman mutkattomasti. Apunaan yhteistyössä heillä on W4CFI:n vapaaehtoistiimit.


Women4Cyber Finlandin toiminta sai kehuja


Women4Cyber Finlandin perustaja ja puheenjohtaja jakoi kansallisen jaoston kuulumisia säännöllisessä, jaostojen välisessä kokouksessa ja toiminta sai kehuja muiden maiden edustajilta. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen, jolloin tänä vuonna opitut opit laitetaan käytäntöön!Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page